Du kan finde dem som fyld i ovnbagte samosa her, i en vegetarisk karry med kikærter her, i en broccoli-couscous med feta, æbler og tahindressing her eller i en grov tærte med feta og spinat lige her
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med sødekartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet. Hæld dejen i vaffeljernet, og bag, til vaflerne er gennembagte og
Når de sødekartofler er næsten bagte, er det tid til at stege koteletterne. Hvis man vil have sprøde, bagte skiver af den søde ikke-kartoffel, skal man skrælle den, skære den i skiver og lægge skiverne i koldt vand i en times tid
Hvis der er noget jeg elsker, så er det mad der (næsten) laver sig selv, men stadig smager så godt, at det er smagen og ikke sundhedsværdien der fylder mest
Jeg er vild med tun på pizza (okay jeg er bare generelt vild med tun), og sammen med sødekartofler, forårsløg, rødløg, frisk mozzarellaost, frisk basilikum og den lækreste hjemmelavede tomat pizzatoping bliver det ikke bedre
Derfor fik jeg lyst til at prøve at lave en pizza på en bund af tyndskårne sødekartofler. Den søde kartoffel skæres i tynde skiver og ligges på bagepladen, så de lapper lidt ind over hinanden
Jeg fik lyst til at lave hendes brownie med sødekartofler, men da jeg ikke har noget imod at bruge hverken animalske eller glutenholdige ingredienser har jeg ændret lidt i opskriften
Der er altså ikke meget, der slår hjemmebagte boller i weekenden. Jeg har efterhånden en del opskrifter på brød og boller her på bloggen, og da jeg den anden dag havde en rest sødekartofler i køleskabet, der skulle bruges, fik jeg ideen med at komme dem i boller