Find et ildfast fad frem, skræl rødbederne (husk handsker) skær dem i kvarte, og anbring dem i fadet - skræl rødløgene og skær lidt af enderne af, skær også dem i kvarte både og læg dem ved siden af rødbederne
Men også alene kan de tilberedesiuendeligevariationer – syltede, stegte, bagte og rå. Vi lavede både rødløgskompot og gulerødder til lørdagens grisesteg – og det blev slet ikke så ringe, som det hedder på godt jysk
Du kan endvidere servere brød til retten eller bagte kartofler. Lidt syltede rødløg – har du ingen syltede rødløg, kan du skære et rødløgiringe og hælde lidtbalsamicoeddike over og lade det trække lidt
Vifik små, halve, bagte kartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod iskiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Skær rødløg ud i kvarte og herefter ud i tyndere stykker. Pynt omeletten med rødløgene. En lækker ovnbagt omelet fyldt med grønsager kan jeg spise morgen, middag og aften
Skær peberfrugten og rødløgeti tern. Vi kender det alle sammen – vi orker ikke at stå i køkkenet i flere timer efter en lang dag på arbejdet eller i skole
Pizza med silkeskåretskinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat. Vi har haft to almindelige (ikke-lava) pizzabagesten, og de er begge knækket iovnen pga
Ih jeg har lige guffet migigennem et stort stykke pizza, og mums altså hvor var det lækkert. Det er en opskrift fra et eller andet random kvindeblad som jeg har haft liggendei mange år efterhånden, uden at have afprøvet den
Suisvide eller ovn. Min mund løber i vand – Det her er en VINDER. Men, en ovn kan altså også lave det lækreste møre langtidstilberedte kød, hvis bare man passer lidt på temperaturen