Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler medfetadressing
mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner. Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt. 2 røde peberfrugter i strimler. 100 g feta. Ud over grøntsagerne drysses smuldret feta og fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til fetaen har fået lidt farve. 2 røde peberfrugter i strimler. 100 g feta
også serveres lidt feta i tern til. Rucolaen blandes rundt medpeberfrugterne og tomaterne. De lægges på en bageplade og drysses med salt og tomaterne drysses let med lidt sukker
Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt. En dejlig frisk syrlig fyldig salat med og peberfrugterne giver lidt sødme
Start med at koge quinoa så kan det køle af mens du gør resten klar. har jeg ikke brugt gedefeta for jeg er bare virkelig ikke god til ged eller andre uldne dyr