Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagtekartofler med fetadressing
Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Asparges pågrillen til forret med lidt laks er en klar sommer favorit, og Vilstrup familiens yndlings tilbehør, består af små sølvpapirs pakker med kartofler, havsalt og lidt olie
Grilledekartofler. Ideen til kartoflerne kommer. grillen, og det der har været pågrillen. studieveninde Eva-Maria kommer til middag med hendes mand og tre store drenge på
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Vi fik små, halve, bagtekartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod i skiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Og mens vi guffede vores pulled pork burgere i os – nød vi de lækre ny danske kartofler fra haven – så lækre og delikate, med en lille klat smør til – så er det dansk sommer
Kartoflerne bredes ud på en bradepande, så de ikke rører hinanden. Kartofler. Ja, jeg må jo indrømme, at overskriften mest af alt tyder på et besøg på de gyldne måger
Men til den her ret smager det skønt med et ekstra kick af krydderi påkartoflerne. af sprøde, krydrede ovnkartofler, som vi spiser ofte, dog kun krydret med salt