Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i Og slut af med din farvorit dressing. Go saltet smør Fint hakket persille En smule fint hakket chili Knust hvidløg Salt Peber Min farvorit dressing
De fleste kan lide bagtekartofler og det er nemt og billigt at lave. For at pifte den bagte kartoffel lidt op, serverer jeg den med quinoa og en lækker cashewdressing
Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern, ca. I en kombination med spinat, det salte fra fetaen og det søde/syrlige fra både granatæble og tahindressingen, blev det en lækker smagssammensætning
Hasselback kartofler er en svensk udgave af bagtekartofler. Når kartoflerne er bagt færdige, serveres de med de stegte linser, grøntsager og cashewdressing
Pil de kolde kartofler og skær dem i tern, læg kartoffelternene ned i salatskålen. Dressing. Blend dressingen sammen, tilsæt lidt mere vand eller olie, hvis den bliver for tyk til at kunne hældes over salaten
Når de søde kartofler er næsten bagte, er det tid til at stege koteletterne. Hvis man vil have sprøde, bagte skiver af den søde ikke-kartoffel, skal man skrælle den, skære den i skiver og lægge skiverne i koldt vand i en times tid
Det går i al sin enkelhed ud på, at man skræller kartoflerne, koger dem lidt, ridser dem hele vejen rundt med en gaffel og pøser dem til med hvidløgssmør, hvorefter man sætter dem i ovnen, til de er gennembagte og sprøde
Bland det hele sammen med en dressing bestående af olie, eddike, salt og peber. Skræl ca 250 gram kartofler. Grønsagsstænger og andet grønt til at dyppe i de forskellige pureer ca 250 gram kartofler
Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler