Bagte figner dessert opskrifter

Rabarbercrumble – glutenfri

Rabarbercrumble – glutenfri

Prøv også med hjemmelavet is, eller én af de mælkefri isvarianter fra min bog Is og kolde desserter. Prøv også med hjemmelavet is, eller én af de mælkefri isvarianter fra min bog Is og kolde desserter
Æblegalette med marcipan

Æblegalette med marcipan

Skær et kryds i hver af fignerne og hæld lidt af den smeltede marmelade ned i dem. Har du spørgsmål så kontakt Visit OdenseÆblegalette250 gr færdig tærtedej75 gr mandler75 gr smør75 gr lys rørsukker100 gr marcipan2-3 søde æbler2 spsk abrikos/lavendel marmelade1 kvist rosmarin6 friske fignerRosmarin til at pynte medRul tærtedejen ud og skær 6 stykker der er lige store. 6 friske figner
Nespresso event på Kokkedal slot

Nespresso event på Kokkedal slot

eks friske figner, brombær og kløver. Forrige søndag var jeg Nespresso event på Kokkedal slot, jeg var inviteret til at deltage i en lille hyggelig konkurrence om at lave den bedste dessert hvor eneste krav til indholdet selvfølgelig var Nespresso
Rabarbercrumble - glutenfri og mælkefri

Rabarbercrumble - glutenfri og mælkefri

abrikoser, dadler eller figner. Prøv også med hjemmelavet is, eller én af de mælkefri isvarianter fra min bog Is og kolde desserter
Halve bagte æbler med dadelfyld

Halve bagte æbler med dadelfyld

Udskift fx nogle af dadlerne med figner eller brug cashewnødder, mandler eller andre nødder. Disse bagte æbler er en skøn dessert eller et alternativ til kage

NÆSTEN RÅ KAGE MED CHOKOLADEMOUSSE

Jeg er jo en dessertpige, og derfor skal der hellere to kager på bordet, når jeg inviterer på middag, end en masse forskellige retter

Bagte æbler med figner og marcipan

Bagte æbler med marcipan er en lækker og forholdsvis nem dessert. Den passer til rigtig mange typer retter, og jeg synes den er god hele året rundt

Bagte frugter med marcipancreme

2,8 gram 4 friske figner. Fedt. 8,9 gram. Protein. 7,4 gram. Kulhydrat. 30 gram. Fibre. 12 jordbær. 4 kiwier. 4 skiver ananas

Bagt Alaska

Bagte æbler med figner og marcipan. Stil desserterne i fryseren, til de skal serveres. Stil desserterne i den varme ovn, direkte fra fryseren, til kanterne begynder at tage farve