Bagte auberginer med feta opskrifter

Bagte auberginer med linsesalat

Bagte auberginer med linsesalat

fårefeta (gede- og kofeta kan også sagtens bruges). Bagteauberginer. Servér auberginernemed salat og citronsaft
Fad med auberginer, tomater, feta og hytteost

Fad med auberginer, tomater, feta og hytteost

Auberginefad med tomater, feta og hytteost (min version). Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliver lidt for meget med julesul her i december måned
Sprøde ærte-falafler med pita, grønt og tahindressing

Sprøde ærte-falafler med pita, grønt og tahindressing

), feta og den lækreste, nøddeagtige og cremede tahindressing. pitabrød, kål, feta, aubergine. Jeg har fortalt det før, men hver fjerde søndag deler jeg som grøntsagskok en opskrift i BT med fokus på ekstra grøntsager i maden
Vegansk falafeltærte med hummus og grønt

Vegansk falafeltærte med hummus og grønt

I denne opskrift er der som standard valgt spinat, tomat, agurk og oliven, andre forslag kunne være soltørrede tomater, feta, grillet aubergine, bagt græskar, syltede løg eller stegte svampe
Madplan: Eksotisk og krydret hverdagsmad

Madplan: Eksotisk og krydret hverdagsmad

Ærtefalafler fyldt i grove pitabrød med bagt aubergine, grønt, tahindressing og feta. Den er nemlig fyldt med krydret og eksotisk mad, som der faktisk allerede er en del opskrifter af på bloggen
Auberginedip

Auberginedip

Bag auberginerne i ovnen til kødet virker blødt (ca. Tomattærte medfeta og krydderurter. Smag til med salt og peber
tøm køleskabet-kartoffelsalat

tøm køleskabet-kartoffelsalat

Den kunne også peppes op medfeta, ristede bacontern, pinjekerner eller noget helt fjerde. Jeg kan ikke li’ den oprindelige mayo-agtige kartoffelsalat, men kolde kartofler med pesto, vinaigrette eller andet
Tun-æggekage

Tun-æggekage

Knap så gammeldags æggekage med tun, skyr, feta, aubergine, spinat, løg, basilikum, tomat og citronskal

ugens menu uge 18 2014 – på picnic i Persien

De bagte wraps kan rulles sammen med mange slags lækkert fyld. Der kommer snart en ret med fyldte auberginer på bloggen, men her er opskrift på en puré, som ikke er hentet i Iran, men lignende pureer medauberginer fås i flere udgaver i landet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

vend dem herefter sammen med lidt olivenolie, balsamico, smuldret feta. grønsagerne og så var det jo ultralet at lave en god salat og endda med
Boganmeldelse: Herlig og ærlig mad af Emma Martiny

Boganmeldelse: Herlig og ærlig mad af Emma Martiny

Men også bogens andre kapitler er fyldt med lækre opskrifter, som jeg ikke kan vente med at afprøve – rødbede-quinotto, boghvedegalette med rødbede, feta og karamelliserede rødløg og mellemøstlige bagteauberginer er bare et lille udpluk af de opskrifter, som jeg glæder mig til at sætte tænderne i

Sund kost til at holde sig i form

Chilli-fyldte peberfrugter medfeta topping. Paillard af kylling med citron & urter. Stuff peberfrugter med flødeost, bønner, aubergine og feta
Fotoreportage fra en venindemiddag

Fotoreportage fra en venindemiddag

Det var et orgie af grønsager, både kogte, stegte, bagte og purerede. Hovedretten lød på en varm salat lavet af peberfrugter med balsamico eddike og hvidløg på grønsalat(se opskrift på bloggen), filopakker medfeta og røde gulerødder(se opskrift her på bloggen), kartofler med en græsk krydderiblanding og auberginepuré med røget paprika(se opskrift her på bloggen)