Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æblerog marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
Den får mig til at tænke på Bedstemor And fra Anders And bladene, som vi læste da vi var børn, hun bagteogså apple pie, og lod den stå i vinduet for at køle hurtigere af
Når dejen er æltet færdig, kommer æblerogkanel i. Jeg bager før jeg skriver, så jeg har lige konstateret, at jeg glemte at skrælle æblerne… håber det går
Jeg trængte også bare til at prøve noget andet end de tidligere år, så jeg har eksperimenteret lidt med en såkaldt "upside down cake" som trods den store popularitet i det sydlige USA oprindeligt stammer fra den Franske "Tarte Tatin" som er en tærte med karameliseret æblerog butterdej på toppen som vendes efter bagning
over de bagtekanelsnegle. D Så hvis der sidder en eller to derude, som er ligeså tosset medæbler (ogkanelsnegle), som mig, så vil jeg anbefale denne opskrift
De bagteæbler er fyldt med masser af lækre sager fra julen, så har du brug for en lille, lækker dessert eller eftermiddagsspise kan du endelig få bugt med den spidste stump marcipan