S. å. e. r. d. t. i. l. n. u. o. p. s. k. f. a. C. M. y. A. m. E. g. ,. ø. h. v. D. b. c. q. O. j. N. J. æ. B. L. Q. K. 2. I. ½. 1. /. 4. 0. 3. F. H. R. V. 5. 6. 8. -. 9
Ingredienser 4 stk ferske laksebøffer 500 g aspargesbroccoli 200 g edamame bønner 2 stk forårsløg lidt peanuts lidt Friske koriander lidt lime Glasering 2 tsk
Denne opskrift på laks, er en helt unik smagsoplevelse. En kombination af den bløde og møre laks, hvor kødet glider fra hinanden idet du fører gaflen gennem den, samt den unikke smag fra den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, til sidst toppet med et crust af et låg, bestående af mandler og usødet Cornflakes
Bag laksefileten ca. Afkøl laksen, og bræk den så i mindre stykker. Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salaten med hakket persille eller tangdrys