Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. Kom forsigtigt fyldet tilbage i de tomme kartoffelskaller, de skal fyldes helt uden at flyde over
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. Kom forsigtigt fyldet tilbage i de tomme kartoffelskaller, de skal fyldes helt uden at flyde over
Server med sød kartoffelmos eller andet lækkert fyld. Vaflerne kan selvfølgelig også serveres med andet lækkert fyld, eller eksempelvis bruges i stedet for brød i en burger eller sandwich
Kylling der er stegt, kogt eller bagt (eller andet kød). De kan laves helt lowcarb med grønne grøntsager og magert kød eller proppes med ris, en rest kartoffelmos eller hvad du nu har liggende
Åben ikke ovnen mens kartoffelsouffleen bliver bagt, ellers faldet lortet bare sammen. Kartoffelsoufflé er jo ikke andet end kartoffelmos pustet op med æggeskum tilberedt i små finurlige skåle
kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet. Hæld dejen i vaffeljernet, og bag, til vaflerne er gennembagte og
Mos bananerne med en kartoffelmoser. Inspirationen kom af, at jeg havde en klase bananer liggende og da jeg ikke lige have overskud til at bage en banankage (som tager en del tid i ovnen), så tænkte jeg at eksperimentere med det som fyld i en roulade
Ja, ja, jeg ved da godt, at kartoffelmos også tit står på den danske families middagsbord eller ovnstegte kartofler, og skal det være ekstra festligt bliver det måske til en bagt eller en hasselbackkartoffel