Sammen med lakridssmag fra fennikel og hvidløgenes bagte sødme er du godt kørende. Hokkaido har brug for noget syre for at trække smagen frem, så hvis du synes, at den er blevet lidt fad i det – så giv den lidt mere citron/ balsamico og lidt salt
Skrab hokkaidokødet ud, vend det med drænet yoghurt, halverede tomater, plukket bredbladet persille, olivenolie, revet citronskal samt citronsaft og server dertil
Her er laksen serveret med ovnbagtehokkaido græskar samt en lækker avocado-ananas relish. Start med at skære din Hokkaido græskar i mindre stykker, er den økologisk kan du beholde skindet på, som virkelig giver en dejlig sprød kant
Prik huller i tærtebunden med en gaffel og spred løg, spinat, den bagtehokkaido og chorizoen på bunden, hæld æggemassen over, og top med smuldret feta og lidt timian
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift med hokkaido. I opskriften på mine efterårsboller med hokkaido, skrev jeg lidt om hvilke mineraler græskarret blandt andet indeholdte, så hvis du vil læse endnu mere om hokkaidos næringsstofsammensætning, kan du gøre det der
Tilsæt de bagte græskartern og rucola og vend. Denne gode salat med linser, æble og hokkaido fandt. Jeg fulgte opskriften, men brugte hokkaido i stedet for butternutsquash
¼ – ½ hokkaido græskar. Bland quinoa, salat og de bagte grøntsager. ½ hokkaido græskar. Quinoa er rigtig god i salater og er med til at give noget mere fylde og mæthed i en salat
Nu har jeg smidt dem i en skøn salat, hvor hokkaidoternene er bagt i ovnen, og derefter sammensat med en skøn kombination af proteinrige belugalinser, frisk spinat, persille og en lækker, cremet gedeost (du kan også bruge feta)