Prik huller i tærtebunden med en gaffel og spred løg, spinat, den bagtehokkaido og chorizoen på bunden, hæld æggemassen over, og top med smuldret feta og lidt timian
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Derudover har jeg vendt dem med chilibagt græskar, sprødstegt grønkål og smuldret feta. Pasta med ærtepesto og langtidsbagte tomater / Pesto snurrer / Perlespelt salat med avocado, æbler og pesto
¼ – ½ hokkaido græskar. Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
Nu har jeg smidt dem i en skøn salat, hvor hokkaidoternene er bagt i ovnen, og derefter sammensat med en skøn kombination af proteinrige belugalinser, frisk spinat, persille og en lækker, cremet gedeost (du kan også bruge feta)
Det smager så dejligt, når det bliver bagt og kunne spise det i tonsvis. ½ hokkaido græskar. Hvis du ikke er fan af gedeost kan du også sagtens bruge andre typer af ost for eksempel feta
Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing / Grønkålssalat med hokkaido, æble og feta. Derudover er der hokkaido græskar vendt med chili og bagt i ovnen, saftige og syrlige appelsinfileter og søde, hakkede dadler
I dag står menuen på bagt laks med topping af krydderurter og pistacienødder. I september er det blandt andet hokkaido græskar, æbler, jordskokker, kål, vandmelon, rødbeder, blomkål, spinat, persille og laks der er i sæson, og alle disse indgår i ugens madplan
Bagthokkaido og kylling. Bagte æbler m. Grønne bønner med feta til. Efteråret er her med regn og rusk. Jeg får altid sådan lyst til varm suppe, når vejret er sådan