Blomkålsgratin møder bagt pasta møder sundere mac’n’cheese. Den har ikke den samme luftighed som en blomkålsgratin, men den er til gengæld fyldt medblomkål og bliver sprød på toppen og cremet i midten
Vi lavede salat til – babysalatblade i en let olie/eddikedressing, blandet medbagt peberfrugt i tern og en rest kartofler – brasede i små tern, for Bondemanden er glad for kartofler, og meget glad for brasede kartofler
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Hæld resten af æggeblandingen over og drys med revet ost og resten af raspen. Lad sovsen koge godt igennem, til den bliver tyk og smag til med salt og peber
Mandel kylling med tomatsauce og bagteblomkål. Rul butterdejen ud og smør osten ud over i et tyndt lag (det kan godt ske du ikke skal bruge hele pakken) Drys med bacon over og rul nu den sammen på den lange led
Jeg er stor fan af blomkålspizzaen. Blend med stavblenderen til du får en “grødet” masse. Især frokostversionen er et hit, hvor bundene rent faktisk bliver sprøde-ish
Der findes også den klassiske LCHF pizza hvor bunden laves af revet blomkål, æg, ost og Fiberhusk. Naturligvis er der de dumme hverdage med travlhed og ca
skåret i tykke skiver og bagtmed hvidløgsolie, oregano og balsamico. Vi fik dem som ‘sovsen’ til en lille t-bone sammen med nye kartofler og blomkålmedost og sprødt låg – festlig sommermad af bedste slags
Herren spiser bøffen enten på gammeldags manér i en bolle med ketchup og masser af iceberg og agurkeskiver, eller med stegte løg, grønne bønner og blomkålsbearnaise
Bagt pasta med chorizo, blomkål og ost. Den stod på friskbagte boller, blåbærpandekager, kokos-nutella og chiagrød med mango og kokos – de sidste tre kommer der snart opskrift på }