Jeg øver mig lige for tiden i at lave (smukke) kager. Det er svært, men jeg er meget ambitiøs omkring det fordi jeg gerne vil stå for alle kagerne til Lunas barnedåb, og de skal ikke bare være smukke, de skal også smage godt
Og han har stået i kælderen et stykke tid, alt for længe er han forsømt. I en springform - gerne med bagepapir i kanten - hældes dejen ud og fordeles jævnt
En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er fundet her. Vi lavede få ændringer, som er med i opskriften herunder
Nogle ting behøver man altså ikke modernisere for min skyld. Opskriften er hermed formidlet videre for OBH Nordica, så vi kan sætte fokus på deres dobbelte vaffeljern, hvilket er noget så genialt, hvis man spørger mig
Tidsforbrug. Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej. Men denne her opskrift er hvis man har lidt travlt og godt kunne tænke sig nogle mættende grovboller inden for ikke alt for lang tid
Tidsforbrug. Det helt basale fladbrød laves udelukkende af vand, salt og mel, og indeholder således ingen hævemidler, men jeg foretrækker at tilsætte gær for at få nogle mere luftige fladbrød
Og dét er jeg fordi jeg har smagt SÅ mange dårlige hindbærsnitter. For mig, så skal hindbærsnitter ikke være for bløde, de må heller ikke være for sprøde, og der skal være glasur og helst tivolikrymmel på