I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
bagepulver. I skal i stedet forvente et fantastisk smagfuldt, blødt og saftigt fladbrød. Jeg har fundet frem til det, som, jeg vitterligt selv synes, er det bedste alternativ til den kridhvide og blodsukkerfjendske burgerbolle
bagepulver. Det kunne være en lækker moden avocado, frisk tomat og lidt hummus, eller brug dem eksempelvis i stedet for brød til en sandwich som vist på billedet nedenunder
Hurtigt pandebrød – et nemt og lækkert brød, som minder om det klassiske fladbrød chapati, men som adskiller sig ved, at det indeholder bagepulver og birkes, og at det både kan bages på panden og i ovnen – nemt og hurtigt
bagepulver*. glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel. i brødet. brød. brød en mørkere farve er der tilsat carob, som fremstilles af
Bland mel, bagepulver, natron, frisk timian og et drys salt i en skål. Muligvis det bedstebrødlignende tilbehør, jeg har fået serveret til suppe, og det er bestemt ikke sidste gang, at de kommer på bordet
bagepulverRør sukker og smør godt sammen og tilsæt dernæst æg og yoghurt. - det ultimative dovenskabsbrødSom er hurtigt at lave, men som bestemt ikke er til den sunde side, tværtimod