Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kylling kyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Sovs. (Det er en kraftig sovs, men hvis man er en ægte sovsespiser, så lav en dobbeltportion). Sovs. Vi hældte sovsen over anretningerne efter de var serveret
Tilsæt mere mælk, hvis der ikke er sovs nok. 6 mellemstore kartofler (ikke bagekartofler, der er meget stivelse i) - eller 300 g persillerod, pastinak selleri, eller kinaradisse. 6 mellemstore kartofler (ikke bagekartofler, der er meget stivelse i) - eller 300 g persillerod, pastinak selleri, eller kinaradisse
Alt fra kyllingpartering, kagebagning, lave bearnaise fra bunden, kende forskel på en sautering og en braisering og lave kartofler på 100 forskellige måder til at vide, hvad der får brød til at hæve, sovsen til at skille, ægget til at stivne og meget, meget mere. Man får ikke et 10-tal ved at lave brun sovs og kartofler, så for de interesserede sjæle kyler jeg opskriften til min eksamensret ud, så man selv kan vurdere, om den er et 10-tal værd. 1 kg bagekartofler. 1 kg bagekartofler
Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Og de var så snaskede og lækre, som flødekartofler jo skal være med en tyk og lækker cremet sovs. Jeg må indrømme, at jeg græder lidt indeni, når jeg husker tilbage på, hvor lækre de her flødekartofler var, for desværre må vi nøjes med den sædvanlige slags herhjemme, fordi min mave bare ikke tolererer ostesovsen
bagekartofler. Der er stadig mange – måske især i den ældre del af befolkningen – der ikke kan leve i ret mange dage uden kartofler (og sovs) til middagsmaden
Bagekartoflerne og persillerødder vaskes grundigt og kartoflerne beholder skindet på. Oskar spiste derfor en ordentlig portion af gårsdagens forlorne hare med mos og store mængder sovs
Bagekartofler i mundgode stykker. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt