bagekartofler). Men det er muligt med denne opskrift, og. Det lyder for godt til at være sandt, at lave en lækker, svampet og saftig mazarinkage – uden hverken mel eller smør
Jeg er vild med ideen om fyldte ting. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Smør ydersiden af skrællen med lidt olie. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
bagekartofler. Smør et ovnfast fad med lidt smør – ikke for meget mosen skal ikke ud at svømme. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
olie og smør til stegning. Dette er ultimativt min nye yndlingsfrokost – hold nu op hvor kan en sprød kartoffelrøsti toppet med en moden avocado smage godt
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Smør, salt og sort peber. Bagekartoflen vaskes grundigt og deles i halve på den lange led, hvorefter skærefladen gnides med lidt olie, kryddersalt og sort peber
store kartofler (gerne bagekartofler), tern. Rør smør og persille i og krydr med salt og peber. smør. Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god