Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kyllingkyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Faktisk kan man få en pommes frites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
Du kan også sagtens lave den som tilbehør til fisk, kylling eller andre vegetarretter. Selvom de ikke er helt magen til, så er jeg faktisk ret tilfreds med resultatet, selvom jeg dog glæder mig til (forhåbentligt) at smage dem igen næste år, for der er bare ikke noget, der slår originalen
Så jeg mangler bare at partere kyllingen og lave et par bagekartofler til os. Her stormer det en halv pelikan og vælter ned med regn, og det har været sådan siden i går aftes
Det handler bare om at snitte tynde skiver – næsten igennem – æblet, kyllingebrystfileten, gulerødderne, fiskestykket – eller hvad det nu måtte være – drysse med krydderier og evt
Vend gulerødderne med olie og krydr med salt og peber. Det vigtigste, når man laver kyllingefrikadeller, er, at man sørger for at tilføre kødet noget smag
kartofler, bagekartofler, grøn hokkaido, ingefær, chili, peberfrugt, tomater,. lille periode slå jer til tåls med mobilbilleder og billeder, jeg har liggende
Snup en hel øko kylling og tag citronen du kogte sammen med kartoflerne og prop den ind i kyllingen. I samme gryde lægger du en hel citron og lader den koge med
Skræl bagekartofler og skær i både. Kom i et ildfast fad sammen med laurbær og provencekrydderi (blanding af oregano, timian, basilikum og rosmarin), dryp med en god olivenolie og citronsaft, Krydr med havsalt og peber fra kværn