Løgene og peberfrugterne vaskes og skæres i grove tern, hvorefter de brunes sammen medkødet. Det jeg så trods alt nåede var, at få gjort lidt rent, vaske tøj, købe ind, lave mad og hjælpe min far i et par timer med, at sætte vores bøgehæk
bagekartofler. Men man kan også lave brændende kærlighed med pølser – har jeg hørt, men ikke prøvet – uden kød, uden kartoffelmos, fedtfattigt eller med fisk
Hvis du er vegetar eller bare ikke spiser kød hver dag, kan du spise dem sammen med en god salat. Hvis du er kødspiser, kan du spise dem som tilbehør til kødet
Sådan laver du lækre, fyldte bagekartofler. Prik kartoflerne med en kødnål – kartofler kan eksplodere, når de bliver varmet i ovnen, og det vil du ikke ønske
Halver avocado, skrab ‘kødet’ ud med en ske og skær det i skiver. Dette er ultimativt min nye yndlingsfrokost – hold nu op hvor kan en sprød kartoffelrøsti toppet med en moden avocado smage godt
Bagekartoflerne vaskes grundigt og skrællen beholdes på. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
Smag kødretten til med salt og peber og server med kartoffelmosen og en skål salat. hakket oksekød. Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med
store kartofler (gerne bagekartofler), tern. Steg kød og karrypasta i olie til kødet er brunet. Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god