Smag suppen til og servér den rygende varm med en stor skefuld kold cremefraiche. Det jeg så trods alt nåede var, at få gjort lidt rent, vaske tøj, købe ind, lave mad og hjælpe min far i et par timer med, at sætte vores bøgehæk
Skyld og tør dine bagekartofler. Bland cremefraichemed purløg, revet ost og smag til med salt. Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Hæld dem i en stor frysepose sammen med olie, salt og lidt peber. 1 kg kartofler (små nye skåret i halve, eller som her store bagekartofler skåret i grove fritter. 2 dl cremefraiche (jeg bruger gerne Thise 18%). 1 kg kartofler (små nye skåret i halve, eller som her store bagekartofler skåret i grove fritter. 2 dl cremefraiche (jeg bruger gerne Thise 18%)
Fyldet kommes i en skål og røres sammen medcremefraiche og purløg. Du ved – en ekstra spicy udgave… Siden jeg smagte det for aller første gang, har jeg haft meget svært ved at finde en “almindelig” lasagne, jeg var vild med
I denne uge kom jeg pludselig i tanke om denne ret igen og gik derfor med ungerne ned til vores lokale (og ret fantastiske, franske ostehandler), La fromagerie, og købte ost
Kartoflerne halveres og fyldet tages ud med en ske, men pas på du ikke når helt ud til skrællen. Det udskrabede kartoffel røres sammen med de øvrige ingredienser og fyldes tilbage i skallerne