Hæld dejen i en brødform beklædt medbagepapir. bagepulver. Derfor har jeg forsøgt mig med et mere kaloriefattigt “rugbrød” – der tilmed smager, ligner og dufter som rugbrød
bagepulver. bagepapir i). Jeg kom alt det ”våde” i en foodprocessor sammen med mel og vendte derefter de restrende ingredienser i dejen, i en form og derefter i ovnen
Sprøjt en brødformmedbage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage
bagepulver i stedet. Stik huller i brødetmed en gaffel. I dag kan jeg meget bedre se formålet med. denne side og tilsatte kerner og carobpulver, for at få et mørkere brød
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting medbrød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbagemed en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Inden de bages skæres der for, med en kniv. Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte