Jeg har prøvet at bage disse, men synes ikke at de hæver ret meget op når de bliver bagt. Har bagt super lækre bolleruden amaranthmel, men mere ris og majs mel
Tag en spiseske og form små klatter på en bageplade. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Bages i forbarmet ovn i ca. Gæren opløses i skyr og der kommes solsikkekerner i efter smag. Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk
Jeg glæder mig allerede til at prøve at bage brød i ovnen. Kogende vand og skyr blandes godt og gæren tilsættes herefter sammen med resten af ingredienserne
Sprøde boller med hampefrø er utrolig lette at lave, da dejen hurtig røres sammen i en skål som dækkes til med film og kommer på køl til bollerne skal bages
De blev rigtig lækre og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle bage med surdej igen. Satte den på køkkenbordet uden låg natten over, så den kunne blive aktiveret igen