Jeg har prøvet at bage disse, men synes ikke at de hæver ret meget op når de bliver bagt. Har bagt super lækre boller uden amaranthmel, men mere ris og majs mel
Den sprøde skorpe opnår jeg ved at bage dem med varmluft. Jeg bruger dog aldrig så meget mel, som opskriften nævner, men jeg holder altid noget rismeltilbage
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Hæld nu det glutenfritmelmed tørgær/xantham gum, nøddemel og eventuelle frø/kerner op i røreskålen
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfriboller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
At bageglutenfrit er ikke det nemmeste synes jeg, men de her boller er blevet rigtig gode. De kræver lidt længere bagetid end mine andre boller, men det er ventetiden værd
I den forbindelse forsøgte jeg mig med at bage en glutenfri version. Jeg synes egentlig det er lidt misvisende at bageglutenfrie hveder, for hvede indeholder jo gluten, men jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle kalde dem
Alle ingredienser herunder skal bare blendes på skift og hældes i en stor skål, røres sammen og derefter lægges forsigtigt på en bageplademed en spiseske