Beklæd en stor bageplade med bagepapir og smør hele grøntsagsmassen ud til et stort fladbrød. Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her. at du bruger en god kvalitet mel med højt glutenindhold, som gør, at brødet hæver bedre uden så meget gær
Efter bagningen afkøles brødet på en rist. Bag dit foccacia i ca. Hvis du er lige så heldig som mig og ejer en røremaskine, så er det her brød meeeeget nemt at lave
Husk ikke at skære i brødet før det er kølet helt af. • kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad det hæve 1 time igen. • bag nu brødet i 1 time på 180°Cog lad det køle lidt af på en rist. 2dl surdej (kan hentes gratis hos Meyers bageri, hvis du selv har beholder med)
bagepulver i stedet. at det var et nemt produkt, men var ikke så meget inde i den glutenfri verden. denne side og tilsatte kerner og carobpulver, for at få et mørkere brød
Jeg brugte Naturlic fibrei stedet for, men Pofiber er efterhånden nemt at finde i helsekostbutikker. Jeg ville gerne prøve bogens opskrift på baguettes og formbrød, men havde ikke noget durramel