Desværre er størstedelen af de rugbrød vi køber i supermarkeder og i bageren fyldt med både gær og hvede… Ja for det går hurtigere med gær oog smager simpelthen bedre med hvede i
Mange bagere “snyder” kunden til at tro, hvidt brød er med fuldkorn, ved at kalde det. rugbrød, franskbrød, knækbrød og ligeledes havregrød, havregryn, ruggryn o
Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrød surdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
Nogle vil sige brødbudding blev bagt/kogt oprindelig i Sønderjylland, andre vil sige, at vi har lånt ideen fra England, som jo er det helt store Pudding-land
Hvis man er til en pandekage til frokost kan de fås med alt muligt fyld bagt med i. ADW), min svigermor havde undladt at skamkoge dem som mange ellers har for vane og jeg besluttede mig artigt for at smage på en
Jeg har selvfølgelig skulle prøve at bage et brød i en gryde, som der har været så meget snak om. Jeg plejer dog at lade det hæve natten over, og bager det når jeg har tid, og den ekstra hævetid gør ingen ting