Bag franskbrød som bageren opskrifter

Gluten – en fandens værk

Gluten – en fandens værk

Desværre er størstedelen af de rugbrød vi køber i supermarkeder og i bageren fyldt med både gær og hvede… Ja for det går hurtigere med gær oog smager simpelthen bedre med hvede i

Croutoner/brødterninger

Jeg forsøgte mig med dem og har ikke købt dem siden, for HOLD DA OP en forskel på noget så simpelt som brødtern man bager i ovnen
Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

Mange bagere “snyder” kunden til at tro, hvidt brød er med fuldkorn, ved at kalde det. rugbrød, franskbrød, knækbrød og ligeledes havregrød, havregryn, ruggryn o
Groft fraskbrød opskrift

Groft fraskbrød opskrift

da det så bare hæver op og får en højde som et bagerfranskbrød. Ønsker du et franskbrødsom smager af noget frem for et almindelig
Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrød surdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
Flutes

Flutes

Derefter skriver jeg om forskellige variationer, herunder hvordan jeg har bagt dem som er på billederne
Brødbudding / Bread pudding

Brødbudding / Bread pudding

Nogle vil sige brødbudding blev bagt/kogt oprindelig i Sønderjylland, andre vil sige, at vi har lånt ideen fra England, som jo er det helt store Pudding-land

Hollandsk mad....

Hvis man er til en pandekage til frokost kan de fås med alt muligt fyld bagt med i. ADW), min svigermor havde undladt at skamkoge dem som mange ellers har for vane og jeg besluttede mig artigt for at smage på en
Kulinarisk kalender 15. december

Kulinarisk kalender 15. december

-Franskbrød er færdigbagt, når det har. En aften i bagehimlen. gør som de andre. Hvis du troede, at de bageteknikker du

Verdens bedste brød.

Jeg har selvfølgelig skulle prøve at bage et brød i en gryde, som der har været så meget snak om. Jeg plejer dog at lade det hæve natten over, og bager det når jeg har tid, og den ekstra hævetid gør ingen ting

Rabarberlagkage

Min mormors yndlingsdessert - en af dem, i hvertfald - var fuglereder (flade, små marengs fra bageren) med råcreme og rabarberkompot