Bag brød kun af kerner opskrifter

Mørkt glutenfrit brød - MalbyMix

Mørkt glutenfrit brød - MalbyMix

bagepulver i stedet. på det, som jeg kunne teste. Stik huller i brødet med en gaffel. Malbymix er en blanding af
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. min plus bagetid). Bland vand og kerner i en. Bland rugsurdejen og kernerne
Pastasalat med Peberfrugt Pesto

Pastasalat med Peberfrugt Pesto

—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

Det er i hvert fald super smart, når man ved, at muligheden for, at Peter pludselig sender en sms hvori der står "kunne det måske tænkes, at der var frikbagtrugbrød, når jeg kommer hjem
Koldthævede Kerneflútes

Koldthævede Kerneflútes

Dejen er som skrevet ovenfor, koldthævet, så du skal lige huske at smide den sammen i aften, så den kan stå og hygge sig i nat - hvis du altså vil have nybagte og lune flútes til morgenmaden i morgen
Birkes

Birkes

De virker til skærekager og lasagne og hele kyllinger, men mangler vitale punkter der gør at brød bliver som det man køber ved bageren
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
Grovbrød

Grovbrød

Man kan bage et grovbrød på mange forskellige måder og rigtig mange opskrifter laves med gær og ikke noget surdej
Verdens bedste speltboller

Verdens bedste speltboller

Nej, for som vi alle ved, er det en dyr, men luksuriøs fornøjelse – som jeg forestiller mig er helt fantastisk, når jeg ælter mine fingre til ukendelighed i en pizzadej – hvorfor vi ikke får pizza så ofte… Eller lækkert brød, som kræver en stærk bagers gode armkræfter
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

bagepulver. Hvis man ønsker lidt mere bid i bollerne, kan man tilføje kerner eller revet gulerod – kun fantasien sætter grænser Ingredients
Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Når brødet har kølet lidt af, så nyder jeg endeskiverne med hytteost. resten af fordejen. Jeg har bagt dette brød mange gange nu, og endelig er jeg nået til den fremgangsmåde, som giver os det brød, som vi virkelig kan lide
Stenalderrugbrød

Stenalderrugbrød

Både Jesper og jeg elsker et godt hjemmebagtstenalderrugbrød. Brødet er helt uden mel og sukker, og består kunaf en masse sunde kerner, nødder og frø, samt æg og lidt olivenolie
Poğaça

Poğaça

Oprindeligt bliver brødetbagt i asken i ildstedet og derefter i ovnen. Jeg nøjes med at bage mine poğaça i ovnen – ikke først i ildstedet – og jeg har kun prøvet at lave dem med ost i
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Da brødetkun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur

Croutoner/brødterninger

Jeg forsøgte mig med dem og har ikke købt dem siden, for HOLD DA OP en forskel på noget så simpelt som brødtern man bager i ovnen