Sprød bacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Skær bacon i helt små tern, og steg dem godt sprøde på en brandvarm pande. Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
hvidsvinsdampede torsk, baconkrymmel, baconchips, citronskal, flagesalt og timian. Steg bacon på en pande og læg dem på godt med køkkenrulle, så alt det ekstra fedt suges fra
bacon i skiver. Rødspætte, torsk, laks og rejer er normalt den totale spændvidde af fisk i min fryser, og nogle gange kan det være sjovt at prøve noget nyt
Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegte rødbeder, rosenkål og bacon veloute. Forretten bestod af citronmarineret torsk med gulerødder, brunet smør og dild