Det gør også din bacon mere ligesom skinke i udseende og konsistens. Ligesom skinke. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
I stedet for bacon bruger jeg Serrano skinke, som er ernæringsmæssigt betydelig bedre end bacon. Når serrano skinke er sprød stegt har det en skøn knasende fornemmelse og dejlig saltet smag
bacon - man kan også bruge parma eller serrano skinke. For variation lavede jeg forleden denne her, med hvidløg og en masse frisk timian og bacon svøbt uden om - det bliver ikke sidste gang - nøj hvor smagte den godt
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Ønsker du en variation til denne ret, skal det nævnes at Tortellini alla Medici i Rom kaldes for Tortellini alla Boscaiola, hvor du i stedet for skinke anvender bacon