Porrer og bacon, a match made i heaven. Men er det ikke altid sådan når man laver noget med bacon. De hele porrerstykker sættes på højkant ved siden af hinanden i fadet så de står skulder ved skulder ovenpå de stegte porrer
Rens porrerne, og skær dem i skiver. Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt
Rens porrerne og skær dem i skriver. 8 skiver bacon. 14 porrer. Vikl 2 skiver bacon om hver kyllingefilet. over på grill de sidste 2 minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på at den ikke bliver brændt
Læg baconskiverne ovenpå (så de overlapper hinanden lidt). ovnen på "grill" de sidste 5-10 (afhængig af ovn), så baconen bliver sprød (hold øje med at det ikke får for meget)
bacon. Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Stegt bacon i tern. Server suppen i dybe skåle, anrettet med cream fraise, bacon og purløg. Suppe er perfekt her til den lidt koldere tid på året og kræver mindre end man måske lige skulle tro