Skær kyllingen i mundrette stykker, og brun det hurtigt af i baconfedtet og lidt smør. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side
Svits kylling og bacon godt i lidt olie, tilsæt derefter karry, løg og hvidløg. bacon. Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
med pasta, ris eller kartofler og en god salat. Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt
Skær kyllingestykkerne ud i mindre stykker, og kom pasta, kylling og halvdelen af baconen i en skål. Madopskrifter › Ingredienser › Pasta › Pastasalat › Med bacon
Skær kyllingestykkerne ud i mindre stykker, og kom pasta, kylling og halvdelen af baconen i en skål. Steg kyllingen i resten baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber