Legg så baconen som henger utenfor pannen over potetene og osten. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet med bacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
N. y. d. e. l. i. g. k. n. r. t. f. u. a. v. m. o. s. ,. p. P. L. -. S. ♫. ♪. I. T. 4. j. b. c. 1. 8. 3. 0. ø. 2. R. 6. K. æ. h. F. 5. å. E. ♥. H. ). . D. ღ. ☼. G. M. A. U. /. Ø. Å. z. %. B. C. ã. s l
Mens potetene steker kan du steke bacon, finhakke vårløk og blande revet mozarella og cheddar ost. Når potetene er klare tar du de ut, legg litt bacon på alle potetskivene
Skær bacon i små stykker og læg dem i fadet sammen med blomkål. Rør cremefraiche med 100 g revet ost og salt og peber og muskatnød og vend blandingen rundt i blomkål-bacon-fadet. Drys de sidste 100 g revet ost over
Blandingen hældes i det ovnfaste fad, hvorefter der drysses med den hakkede persille og ost. Jeg serverede hamburgerryggen som tilbehør, og tilsatte i stedet sprødstegt bacon til retten