2-3 kyllingefilletter. 1 pakke bacon. 2 terninger kyllingeboullion (kan også være grøntsagsboullion, eller undværes helt). 1) Steg bacon sprødt på en pande og læg det på noget køkkenrulle for at suge fedtet ud. 2) Skær kyllingefiletterne ud i store stykker og steg dem på panden enten i noget fedtstof eller hvis det skal være lidt “luksus” så i baconfedtet. 3) Imens kyllingen steges, laves “spinat i snask”. 2-3 kylling. 1 pakke bacon
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet med bacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Husk at hvis kyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den. Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle
Steg kyllingen i resten baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber. Steg baconen sprødt på en pande, og læg det til side på et stykke køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt