Der er selvfølgelig den klassiske broccolisalat med bacon og en mayo med godt med sukker. I dag bruger vi broccolien som en af flere ingredienser i en almindelig grøn salat
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Server for sig selv eller med en god salat til. Rist baconen, til det er gyldent. TÆRTEDEJ. Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej
Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes med bacon i rigelige mængder. Mosen bestod af kartoffel, persillerødder, gulerødder og broccoli
Spyd med kød, bacon og grøntsager (som jeg håber vi kan grille, men de kan også laves i ovnen). ( carb dag - for low carb lav broccolimos i stedet for ærtemos og undlad frugt i salat)