U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
I. s. k. a. l. i. e. n. y. d. f. o. r. p. t. å. v. b. ø. g. ,. j. h. m. u. O. æ. H. ". D. (. ). P. G. K. x. 1. 3. 2. *. -. 5. 0. c. S. V. T. L. J. ½. w. M. B. E. R. * l
Champignon, samt madlavningsfløde og tomatpure. Nemlig bøfstroganoff. Lig kødet tilbage i gryden, og tilsæt milda cremefine/madlavningsfløden og tomatpuren
Denne klassiker der er så mange udgaver af og hvilke de færreste nok er originale, har jeg selvfølgelig også min egen udgave af og som oftest varierer den igen fra gang til gang alt efter hvilke råvarer jeg lige har ved hånden, da en stroganoff drejer sig om smag og masser af den
O. p. s. k. r. i. f. t. l. 4. e. o. n. I. g. d. B. Ø. F. S. T. R. G. A. N. 0. ø. 2. c. h. a. m. b. u. v. æ. é. L. å. 1. *. y. P. H. ,. V. 3. D. (. K. ). 5. 6. 7. E
Bøf Lindstrøm / Farsbrød. Dansk bøf med løg. BøfStroganoff med svampe og pastinak 4 stk Gulerødder. Varm olien i en stor gryde, kom de hakkede løg i og lad dem simre til de er klare