Den helt klassiske bøf med løg. Bland oksekød, peber, salt godt sammen. Form en pæn hakkebøf. Når panden er gennemvarm ligges bøffen på og steget et par minutter på hver side
Til bøf stroganoff. Bøf Strogannof. 1000 g stroganoff oksekød. Åh yes – Det her er bare lææææææækert. Når der rigtig skal smovses herhjemme, så er dette en af de populære retter
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
Jeg tilsatte et finthakket fed hvidløg til sidst inden servering. Den færdige rispilaf serveret med friskklippet purløg og tynde strimler af rødt, mørt oksekød
At millionbøf er hakketoksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
hakketoksekød. Hakkebøfferne har virkelig fået et comeback i de danske stuer. hakketoksekød. Her serveres klassiske hakkebøffer, fyldte hakkebøffer, krydrede hakkebøffer – ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser
hakketoksekød. 300 g hakketoksekød. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 2) Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg bøfferne på den. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg
En god hakkebøf består af hakket kød fra en ko der har haft det godt, er blevet aet på mulen, kløet i panden og har gået og gumlet grønt græs på marken