Fremgangsmåde. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i småauberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Er det de småauberginer, behøver de ikke at saltes først,. Auberginerne. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem
Salaten lavede jeg af fine strimler af hvidkål og rød peber, små agurke stave, ristede græskarkerne, lidt avocado skåret i små tern og et lille stænk citonsaft
300 g) 1 bundt persille 2 hørfrø æg (2 spsk hørfrø + 2 dl kogende vand) 240 g kogte kikærter 100 g valnødder 2 spsk tørret basilikum 4 spsk kikærtemel eller hvedemel Friskkværnet peber Havsalt eller urtesalt Fremgangsmåde Varm en stor pande eller wok med en smule olie. Skær imens svampe (gem 5-6 svampe til pynt) og aubergine i små tern og tilsæt på panden med porre. Lad grøntsagerne på panden stege i små 10 minutter, så de er stegt godt igennem og er svundet godt ind
Skær løgene i små stykker. Læg låg på og lad det småsimre 20 minutter. Har du nogle kedelige grønsager i køleskabet, så kan en curry være en god måde at få dem brugt på