Auberginer små opskrifter

Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød

Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød

Fremgangsmåde. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i småauberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Bagte auberginer med linsesalat

Bagte auberginer med linsesalat

rød peber, i små tern. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Fyldt aubergine

Fyldt aubergine

Kom fyldt i de to halve auberginer, så det stikker lidt op over kanten – resten af fyldet fordeles på bagepapiret, rundt om auberginen
Bagt Auberginer i krydret kokossauce med ris.

Bagt Auberginer i krydret kokossauce med ris.

Er det de småauberginer, behøver de ikke at saltes først,. Auberginerne. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem
Aubergine og kikærte-gryde

Aubergine og kikærte-gryde

2 små stænger kanel. Prik huller i auberginerne med en gaffel og bag dem ved 200 grader. 2 små stænger kanel
LCHF: Aubergine bagt med gedeost

LCHF: Aubergine bagt med gedeost

Tilsæt frisk rosmarin i små stykker. 1 stor rulle gedeost - eller to små fra supermarkedet. 1 stor rulle gedeost - eller to små fra supermarkedet
Auberginer med seitan fyld og hvidkålssalat

Auberginer med seitan fyld og hvidkålssalat

Salaten lavede jeg af fine strimler af hvidkål og rød peber, små agurke stave, ristede græskarkerne, lidt avocado skåret i små tern og et lille stænk citonsaft
Aubergine og feta tærte

Aubergine og feta tærte

Paleo tærten, nu lavet i en version med auberginer og feta ost, lækker kombi. 2 store eller 3 små æg. 3 små æg
Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

300 g) 1 bundt persille 2 hørfrø æg (2 spsk hørfrø + 2 dl kogende vand) 240 g kogte kikærter 100 g valnødder 2 spsk tørret basilikum 4 spsk kikærtemel eller hvedemel Friskkværnet peber Havsalt eller urtesalt Fremgangsmåde Varm en stor pande eller wok med en smule olie. Skær imens svampe (gem 5-6 svampe til pynt) og aubergine i små tern og tilsæt på panden med porre. Lad grøntsagerne på panden stege i små 10 minutter, så de er stegt godt igennem og er svundet godt ind