2) Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg bøfferne på den. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber
Steg dem af på en pande (gerne en grill-pande, hvis du har sådan en, så får de fine grill-striber). Smør lidt olivenolie på begge sider af skiverne og drys med salt
Rist sesamfrø på en tør pande ved medium varme til de bliver gyldne. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Tricket er først at udvande auberginerne og derefter stege dem på en tør pande. På vores ferie til Sicilien fik vi en ret med auberginer lagt i lag med tomatsovs og revet parmesan mellem lagene
Skær porre i tynde skiver, hæld på den varme pande og steg til porreskiverne er brunede. Alle opskrifterne vil snart blive delt i en samlet “guide til grøn julemad”, følg med på min Facebookside og Instagram, hvor jeg vil linke til guiden inden længe
Kom ternene i en bradepande beklædt med bagepapir og eventuel lidt olivenolie. 1) Sæt de sorte ris over og lad dem koge i 35-40 minutter (se anvisningerne på pakken). 4) Skær auberginerne i tern samt lidt havsalt og friskkværnet peber. 5) Placèr laskefileterne ovenpå aubergineternene og dryp skallen fra 1/4 citron over. 7) Bag laks og auberginer i ovnen i ca. et kvarter ved 200 grader til laksen er gennemstegt og auberginerne møre. 9) Rist pistacienødder og hasselnødder på en tør pande og hak dem herefter groft med en hakket brødkniv
auberginer. Rist pinjekernerne på en tør pande, hak basilikumbladene groft, og skær fignerne i både. Denne gang fra hendes første kogebog, Skønne salater og vidunderligt tilbehør, som du kan læse anmeldelse på her