Pastapladerne er ret ligetil, det er jo bare at erstatte med squash eller aubergine. Selvom lasagne mest er en efterårs/vinter ret, så har jeg haft en ustyrlig lyst til det den sidste uge, så I aftes stod den på LCHF lasagne med squashplader
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Steg aubergine og squash i olie til det er gyldent på begge sider. En nærmest traditionel lasagne hvor kødet er erstattet af grønsager og osten giver fylde og smag
du kan lade den være åbenlyst vegetarisk og tillade de forskellige ingredienser mere struktur, altså skivede champignon, større stykker auberginer og squash, knapt så finthakkede nødder og så videre
I mangel på auberginer var gode råd dyre, og der måtte dermed handles hurtigt. Og så slog det mig, at jeg vidst nok – på et tidspunkt – havde set en bruge squash imellem lagene
I dag tror jeg vist, det er tid til at præsentere jer for en af mine livretter – nemlig lasagne med plader af squash og aubergine i anledningen af, at det stod på menuen (igen) i dag
auberginer. squash. Paleo-lasagne m. Læg et lag aubergineskiver i bunden af et ildfast fad. Skær imens løg, peberfrugt og squash (courgette) i tern og riv gulerødderne med kartoffelskrælleren
Det kan selvfølgelig også udelades - eller erstattes af andre grøntsager, som fx aubergine. Jeg har også tilsat tynde skiver squash for at give lidt mere grønt til retten
Det kan selvfølgelig også udelades – eller erstattes af andre grøntsager, som fx aubergine. Jeg har også tilsat tynde skiver squash for at give lidt mere grønt til retten