Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt. Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet
Denne ret er især velegnet til en varm sommerdag, hvor man ikke har lyst til en tung vinterret. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Denne ret er dejlig til de kolde dage. Opskrift Aubergine og kikærte-gryde. Skær aubergine kødet i tern. 1,5 aubergine. Prik huller i auberginerne med en gaffel og bag dem ved 200 grader. Tilsæt kikærter og hakkede tomater og lad retten simre i 15 minutter. 1,5 aubergine
Christoffer er i udlandet i forbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi
Jeg ved godt, at det ikke er helt sæson for auberginer her om foråret - men der lå nogle lækre sprøde økologiske auberginer i supermarkedet og så fik jeg bare lyst til denne ret
Vask auberginerne, og skær et lille snit i skindet så den kan trække væden den skal simre i. Hæld lidt rapsolie i en kasserolle, tilsæt blegselleri, løg og auberginer
Put auberginer og sukker ned i kasserollen og brun let indtil sukkeret er smeltet. Vask auberginerne, læg dem i en frysepose med salten, og gnid dem let
Der er ikke brugt lasagneplader, da retten også skal kunne spises af glutenoverfølsomme. Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grillede auberginer og squash med en kanel-tomatsovs og ost