Aubergine fyldte opskrifter

Fyldte gratinerede Auberginer

Fyldte gratinerede Auberginer

Når auberginerne er bagt nogenlunde møre tømmes de for kød og dette hakkes og fyldes i kødsaucen. Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen
Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød

Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød

Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Fyldte græske auberginer

Fyldte græske auberginer

2 store auberginer3 spsk olie½ hakket kalve, lamme eller oksekød2 ægsalt1 dl hakket champignon(ca. 100 g)½ tsk mild paprika2 fed knust hvidløg4 spsk fløde1 spsk finthakket løg2 spsk tomatpure3-4 tsk reven parmesanostAuberginefrugterne skylles, stilken fjernes, og de halveres. 2 store auberginer
Fyldt aubergine

Fyldt aubergine

Halver aubergine og udhul den, så der ca. Smør halvdelen af tomatpasten i hver aubergine (godt op ad kanterne)

Sen aftensmad: Fyldte auberginer

Fyldteauberginer. Mens oksekødet bruner ordner du auberginerne. Fyldteauberginer med ost. Skyl auberginerne og skær toppen a
Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Fyldte gratinerede peberfrugter

Fyldte gratinerede peberfrugter

Skulle egnentlig have været fyldt aubergine eller squash, men der var ingen af delene i Irma denne dag

FYLDT PEBERFRUGT

Det er så dejligt nemt at fylde peberfrugter, squash og auberginer, da man ikke behøver at tænke på, om massen nu også hænger sammen (jeg har før fået én kæmpe frikadelle) – de sørger grøntsagen for
Auberginer med krydret ris-grøntsags fyld

Auberginer med krydret ris-grøntsags fyld

Jeg ved godt, at det ikke er helt sæson for auberginer her om foråret - men der lå nogle lækre sprøde økologiske auberginer i supermarkedet og så fik jeg bare lyst til denne ret
Honningbagt laks på salat af kål, aubergine, dadler og sorte ris

Honningbagt laks på salat af kål, aubergine, dadler og sorte ris

1 aubergine. 4) Skær auberginerne i tern samt lidt havsalt og friskkværnet peber. 5) Placèr laskefileterne ovenpå aubergineternene og dryp skallen fra 1/4 citron over. 7) Bag laks og auberginer i ovnen i ca. et kvarter ved 200 grader til laksen er gennemstegt og auberginerne møre. 10) Vend de lune ris sammen med spidskålen og tilsæt aubergineternene, dadlerne og top med pistacie-hasselnødmix. 1 aubergine