Når auberginerne er bagt nogenlunde møre tømmes de for kød og dette hakkes og fyldes i kødsaucen. Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen
Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Ovnbagte auberginer med lækkert fyld er en af mine favoritter. Denne gang har jeg valgt at fylde auberginen med bulgur, tomater, fetaost og pinjekerner smagt til med bl
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Det er så dejligt nemt at fylde peberfrugter, squash og auberginer, da man ikke behøver at tænke på, om massen nu også hænger sammen (jeg har før fået én kæmpe frikadelle) – de sørger grøntsagen for
Jeg ved godt, at det ikke er helt sæson for auberginer her om foråret - men der lå nogle lækre sprøde økologiske auberginer i supermarkedet og så fik jeg bare lyst til denne ret
Kikærtesalaten er fyldt med kikærter (selvfølgelig), ovnbagte aubergineskiver, masser af frisk persille, citron og ristede pekannødder, der alt sammen er vendt i en cremet tahin-yoghurtdressing
1 aubergine. 4) Skær auberginerne i tern samt lidt havsalt og friskkværnet peber. 5) Placèr laskefileterne ovenpå aubergineternene og dryp skallen fra 1/4 citron over. 7) Bag laks og auberginer i ovnen i ca. et kvarter ved 200 grader til laksen er gennemstegt og auberginerne møre. 10) Vend de lune ris sammen med spidskålen og tilsæt aubergineternene, dadlerne og top med pistacie-hasselnødmix. 1 aubergine