Hjemmelavet kransekagetårn med kransekage konfekt (med nougat), after eight, asti og champagne. Hvid chokolademousse med Solero mousse – jeg tilsatte en smule fløde og sukker for at gøre opskriften mere egnet til gæsterne – Toppet med hindbær gele og serveret med chokoladegitter med guldstøv
Jordbær-/Astimousse. Tilsæt dernæst Asti'en. Chokolademousse. Jordbær-/Astimousse. Når chokolademoussen har sat sig befrier du kagen fra form og kageplast, og stiller den på et fad med en rengjort kagering beklædt med kageplast omkring
Jordbær-/Astimousse. Tilsæt dernæst Asti'en. Chokolademousse. Fordel den oppiskede chokolademousse henover, og lad den sætte sig et par timer i køleskabet
Hvid chokolade i sig selv kan være ret så kvalmende sød som en hel mousse, derfor blandede jeg en smule Asti deri, som tilførte syrlighed og fremhævede også bærenes smag
Hvid chokolade i sig selv kan være ret så kvalmende sød som en hel mousse, derfor blandede jeg en smule Asti deri, som tilførte syrlighed og fremhævede også bærenes smag
Vi serverer en sødmefyldt moscato d’Asti til kagen. Hindbærmousse. Sæt moussen på køl i 30. Jeg bagte denne overdådige kage til Ugebladet SØNDAG i anledning af 100 året for kvindernes valgret
Bland asti, fløde og vanilje essens i en skål. I år bestod desserten nytårsaften af Pink champagnekage med champagnemousse, og det smagte virkelig dejligt
Kagen består af lyse bunde lagt sammen med jordbær Astimousse med chokolade stykker. Tror nok det er lyse og mørke bunde lagt sammen med hindbær mousse og tobleronecreme