Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges. Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges