Her har jeg grillet tigerrejermed nye asparges og mango – marineret med ingefær, koriander og lime. Her har vi fået godt fut i grill-lækkerierne og alle de sprøde salater med friske grøntsager
Pynt med sorte sesam , vild brøndkarse og dild og friske grønne asparges. Tigerrejer i ovn på 120 g til de bliver røde. Kom 1del olie og 3 dele peberfrugt i en blender , blend med salt og peber evt citronsaft
Forretten var en krabbesuppe med revet kylling, asparges, koriander og frisk peber. Selve suppen var tynd, lidt jævnet af de hvide asparges og smagte ikke af så meget, men krydderierne tilføjede lidt smag
Rens asparges og peberfrugt og skær dem i passende grove stykker. Krydr med limesaft og chilisauce. Vend nudlerne i retten og smag til med salt og peber
Del kartoflerne i halve og læg dem sammen medaspargesen i en stor kasserolle. Tilsæt grøntsagsbouillonen og lad det simre et par minutter, til aspargesen er næsten mør