Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Skær bacon i mindre stykker og svits af i en stor sauté pande sammen med lidt olivenolie. Når bacon har taget farve lægges den til side, men lad rest fedtet blive i panden
Skær kyllingen i mindre stykker og rør i dressingen sammen medasparges. I stedet for at vælge en forret med fisk, ville jeg gerne lave noget med kylling
Fordel salat på et stort fad hvis salaten skal serveres som tilbehør, sammen med rødløg i skiver, dampede bønner, halve kartofler, asparges, brød i tern, baconstykker og oliven
Super lækkert og mættende og vi havde ikke behøvet kartofler on the side, men de grillede asparges passede perfekt hertil og de er perfekte i sæsonen, så dem vil jeg ikke undvære