Hvide asparges i baconsvøbMed bacon af gris eller kalkun – eller måske medskinke omkring. De friske er ikke til at opdrive lige nu, men så er det jo godt med gode alternativer Madfidusen | Do you love food?
Asparges til børn og barnlige sjæle flotte, hvide, asparges, der er dyrket her lige udenfor Flensborg i Freienwill. Krydr med citrontimian og smag Masser af kager
Årets mest populære opskrifter 2018 Ellers er opskrifterne på tærte med porrer, skinke og ost og laksetærte med spinat og asparges også højt placeret på listen
Amagermad til en portion frikadeller eller medistermed lidt lun rødkål og grønne asparges eller dampede gulerødder til Hurtig Mums
Prosciutto di Parma – Den ægte parmaskinke Den enkle løsning blev ovnbagte hvideaspargesmed Parmigiano Reggiano og så Prosciutto di Parma. hvideaspargesHenrik Koudahl
Da de hvide asparges blev TV-stjerner Grønne aspargesmedkaterskinke og æg. blandt mindretallet, der vil hjælpe os med en aspargesfest til Madmagasinet på Masser af kager
Hvid fisk som aldrig før - pesto og banan Gulerødder, hvidkål, futuromelon (eller honningmelon), peberfrugt, bønner, asparges, fennikel, tomater, agurk Mad og sundhed
Poussin vs mynte & chokolade 70% Kammuslingen & de sidste hvideasparges. Anrettet på grønne aspargesmed mynte og mandel. Poussin - Grønne asparges - Serrano skinke - Mørk chokolade Gourmet Diner
Ugens madplan. Røget skinkemed hjemmelavet italiensk salat medhvideasparges, serveret på hjemmebagt rugbrød. Spinat frikadeller med bulgur og rodfrugter Ugens 7 dage
Poussin vs mynte & chokolade 70% Kammuslingen & de sidste hvideasparges. Anrettet på grønne aspargesmed mynte og mandel. Poussin - Grønne asparges - Serrano skinke - Mørk chokolade Gourmet Diner
Hvide asparges i seranosvøb med bearnaise Læg de to bundter asparges i svøb på kryds og læg lidt sauce ved – og afslut med det grønne drys, let med persillen Culinaria Kitchen
Asparges med Parmaskine, Smør, Gulerødder, Gruyere og Dild Ideen er i al sin simpelhed at man serverer grønne og hvideaspargesmed et par skiver parmaskinke eller en anden god luft tørret skinke, f GOURMAND