høns i asparges, der var fyldet til gæstebrug. Til gengæld var aspargeserne fisket op af glas – det er vi stadig nogle, der gør, hvor andre bruger friske
Høns i asparges. hønsekødssuppe i min. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Hæld væsken fra asparges og champignon glassene i en gryde, hæld indholdet i en skål for sig selv og stil til side, tilsæt bouillon til gryden og kog det op
Da det ikke er sæson for friske asparges, har jeg benyttet mig af dåse udgaven. Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe
det meste af en dåse aspargessnitter. aspargesvand. Ryst en jævning af aspargesvand og mel og tilsæt. Kom kyllingeresterne og så mange asparges i som du ønsker
Hønse bouillon Ca. Når Risene er møre tilsættes asparges i små stykker og majsende. 1 løg 1 fed hvidløg Olie oliven eller rapsolie Smør Asparges grønne Friske Majs kerner / friske eller frosne Parmesan ost
Lækker frisk kyllinge-/hønse. 1 stort bundt friske grønne asparges. 2) Kom asparges på en pande med vand, og lad dem koge i 3-5 min. 1 stort bundt friske grønne asparges
Lækker hønsekødssuppe og høns i asparges til tarteletter. Vi har længe snakket om at lave hønsekødssuppe fra bunden og det er noget man skal lave en dag man har god tid
Jeps, det gik min mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tid siden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tarteletter med høns i asparges MUMS
Men sørger man for at koge fond på kyllingeskroget efterfølgende og enten laver en god cæsarsalat eller alternativt tarteletter med høns i asparges bliver der hurtigt to til tre måltider på blot en kylling
Jeg serverede dem med dampede asparges, smørstegte kantareller og sprød salat med mormordressing (fløde, citronsaft, salt, peber og et nip Sukrin Gold)