J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer
Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Svits kyllingen i olie i en wok. kyllingebryst. Den er fra en lille billig kogebog med det simple navn "Wok", men den er i høj grad værd at bruge 30 min på at trylle frem. Asiatisk Sataysuppe medKylling til 2 personer
Server i skål og med spisepinde, giver en anden og mere asiatisk oplevelse. Min holdning til asiatisk mad er at man skal bruge det der er tilgængeligt i tiden og ja går ofte efter de tilbud der er i det lokale supermarked