I min italienske svigerfamilie regnes artiskokker, eller carciofi, for traditionel påskemad. Vi spiser dem dog på alle mulige andre tidspunkter også, for artiskokker er virkelig en gudespise
Tag de yderste, træede blade af artiskokkerne. Opvarm olien i en pande og smid hvidløg og halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
Hæld vandet fra i et dørslag og lad artiskokkerne dryppe af. Rør æg, rødbede og persille sammen med vinaigretten og server den til de færdigkogte artiskokker
Dippen eller cremen her er intet mindre end genial. Den har så meget smag og lækkerhed. Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset
I dag kastede jeg mig for første gang ud i at lave pasta selv. Jeg har luret lidt på det et stykke tid og efterhånden fået mig selv overbevist om at det ikke er besværligt og at det smager godt
J. e. g. h. a. r. l. t. i. d. s. y. n. ,. ø. v. u. f. m. k. å. o. æ. D. b. p. c. (. -. j. 8. 0. ). S. 2. M. '. V. C. G. I. P. A. 9. B. N. F. R. 1. 3. 4. K. T. L. H
Start med at tage de alleryderste og grove blade af artiskokkerne. Kog artiskokkerne i ca. Smid så artiskokkerne på og lad dem simre med nogle minutter eller fem