Opvarm olieni en pande og smidhvidløg og halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minutstid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
olie & krydderier). Dippen eller cremen her er intetmindre end genial. olie & krydderier). Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, isandwich eller spis den bare direkte fra glasset
et dryp olie). Pizza… PIZZA. lidtolie). Jeg behøver vistikkesige mere, vel. lidtolie). I dag er det Vegan Pizza Day … ja, ja, hver dag er et-eller-andet-dag, men det er da lidthyggeligt
Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grilledeartiskokkeriolie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
Grøn hummus med skiver af artiskokkeriolie, kerner af granatæble, radicchiosalat. olietilstegning. Disse wraps er nogenlunde uundværlige for de picnic-elskendeiranere