Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset. 1 dåse artiskokhjerter (svarer til 5 stk). *Jeg bruger de små glas fra Svansø (190 gr. 1 dåse artiskokhjerter (svarer til 5 stk)
Jeg valgte at lave ravioli og lade fyldet smage lidt af det bedste fra det italienske køkken. 190 g artiskokhjerter (en dåse). 190 g artiskokhjerter (en dåse)
IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing. 2 spsk olivenolie 1 spsk æblecider eddikeSalt og peberBland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans. 1 Dåse øko. 1/2 dåse øko
Topping kan være alt fra vegansk ost til pesto, salatdressing eller endda peanutbutterdressing. Dette skal sikre, at der med det samme kommer varme nedefra, så din bund bliver sprød og lækker
Blend artiskokkerne med hvidløg og smag til med citronsaft og krydderier. 1 dåse artiskok (hæld vandet fra). 10 små fed hvidløg fra glas, der har ligget i olie med krydderier (uden olie). 1 dåse artiskok. 10 små fed hvidløg fra glas, der har ligget i olie med krydderier (uden olie)
Hæld bandet fraartiskokkerne og kom dem i blenderen med resten af ingredienserne. 1 dåseartiskokker 1 fed hvidløg1-2 spsk olieSaltcitronSådan gør du. 1 dåseartiskokker
I denne bønnetagine er der artiskokker. I Marokko vil man på markedet købe friske artiskokker, men jeg tror, det bliver for besværligt for de fleste i Danmark, så jeg foreslår, at man bruger artiskokker på glas
Bland spinat, artiskok, creme fraise og parmesan sammen. 1/2 pose frossen spinat -tøet og med det meste af vandet siet fra. 1/2 dåse artiskokhjerter hakket. 2dl creme fraise. 1/2 pose frossen spinat -tøet og med det meste af vandet siet fra. 1/2 dåse artiskokhjerter hakket. 2dl creme fraise